Twitter přidal potvrzení o přečtení do přímých zpráv (DM).

Twitter přidal potvrzení o přečtení do přímých zpráv (DM). Asi je dost dobrý nápad si to vypnout, protože se to týká hlavně skupinové komunikace a toho, že vás pak Twitter začne zaplavovat tím, kdo zprávu četl. V Nastavení to najdete v sekci věnované soukromí. A pozor, týká se to pouze použití Twitteru na mobilech, na desktopu to prý vůbec fungovat nebude. Jako by nestačilo, že přímé zprávy běžně dorazí i po týdnu od odeslání. Chcete-li vědět víc o Twitteru, tak pokračujte do ‣ Twitter for dummies

2016-09-11 10.20.22.png

 

Advertisements