Dropbox varuje uživatele, že jim bude resetovat hesla

Dropbox varuje uživatele, že jim bude resetovat hesla. Ve varování uvádí, že půjde o uživatele, kteří si od poloviny roku 2012 nezměnili heslo. K tomu je vhodné připomenout, že v roce 2012 unikla z Dropboxu hesla až desítek milionů uživatelů. Na tom všem je nešťastné nejen to, že varování posílá i uživatelům, kteří si heslo od té doby změnili, ale že něco takového dělá čtyři roky po incidentu.

Advertisements