Facebook prý testuje příspěvky, které sice půjdou k přátelům, ale nebudou vidět na profilu

Facebook prý testuje příspěvky, které sice půjdou k přátelům, ale nebudou vidět na profilu (timeline). Viz Facebook Testing Ability for Users to Post to News Feed But Not Timeline kde jenom připomenu, že něco takového už je hodně dlouho (pár let) možné. „Skrýt příspěvek“ totiž daný příspěvek skryje právě ze Stránky či profilu, ale k fanouškům (u Stránek) a přátelům stále míří. Jediné co se zjevně mění je to, že Facebook tohle vytáhne ven z menu a nabídne to jako zaškrtávátko při vkládání příspěvků.

2016-06-11 11_20_18-Daniel Dočekal.png

 

Advertisements